Volksgezondheid komt op 8 en 9 april over de brug

congresHet zesde Nederlandse Congres Volksgezondheid vindt plaats op 8 en 9 april in De Doelen te Rotterdam. De verwachting  is dat op die twee dagen zo’n 700 deelnemers uit onderzoek, beleid en praktijk, bruggen naar elkaar slaan in workshops, Lagerhuisdebatten, plenaire sessies en wandelgangen.

Motto van het congres is:  kom over de brug. Inspecteur generaal prof. Gerrit van der Wal opent het congres met de lezing Preventie effectiever maken. Daarna volgt de nieuw benoemde directeur van de GGD Amsterdam, Paul van der Velpen, met het betoog Preventie effectiever maken: professionele en gebruikerskennis ook van belang.

Dit congres is een must voor iedereen die over de brug wil komen naar collega’s in andere werkvelden. Wilt u er heen?  Surf naar www.ncvgz.nl en schrijf u in.

auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen