DeBesterdokter.nl heet DeSpecialistenWijzer.nl

Array

despecilistenwijzernlHalf februari werd de website DeBestedokter.nl gelanceerd. Medisch specialisten kodnen tegen betaling hun profiel op de website plaatsen.Op 16 maart 2009 is de naam van deze site gewijzigd.Na overleg met enkele specialisten hebben zij besloten tot deze naamswijziging. De nieuwe naam is: DeSpecialistenWijzer.nl. DeSpecialistenWijzer.nl geeft informatie over de meest voorkomende operaties. U kunt lezen hoe deze operaties worden uitgevoerd en welke zorg voor en na de operatie het meest gebruikelijk is. De operatiebeschrijvingen zijn gemaakt door medisch specialisten. Daarnaast kunt u op deze site specialisten vinden, die de besproken operaties uitvoeren.Medische specialisten voegen aan de genoemde operaties hun eigen pagina’s met informatie toe. Hier stelt de dokter zich aan u voor en vertelt hoe hij/zij deze operatie uitvoert. Daarnaast kan de specialist zijn/haar ervaring met de ingreep vermelden en eventueel de wachttijden noemen.

DeSpecialistenWijzer.nl

DeSpecialistenWijzer.nl helpt u op een makkelijke manier een dokter te vinden voor een operatie of een second opinion. Een dokter die bij u in de buurt woont, een dokter met veel ervaring op een bepaald gebied, een dokter die geen lange wachttijden heeft of gewoon een dokter die u aanspreekt. Er wordt geen vergelijking op basis van kwaliteit geboden, maariemand kan zich dus wel orienteren op specialisaties en de arts zelf.

Noot redactie: Op moment van het verschijnen van dit artikel was de website offline

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen