Vrijwilligers gezocht die mensen met epilepsie op vakantie willen begeleiden

Array

vrijwilliger-gezochtVoor een groot aantal mensen met epilepsie is het niet vanzelfsprekend om zonder zorgen op vakantie te gaan en een leuke tijd te hebben. Daarom organiseren wij jaarlijks aangepaste vakantiereizen. De behoefte aan één-op-één begeleiding wordt steeds groter en vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar! Wij zoeken nieuwe enthousiaste vrijwilligers die mensen met epilepsie op vakantie willen begeleiden.

Hartverwarmende reacties
Het Nationaal Epilepsie Fonds zoekt voor de zomermaanden juni, juli en augustus vrijwilligers voor de vakantiereizen. Het vinden van genoeg vrijwilligers is een enorme klus. Toch zijn er ook veel trouwe vrijwilligers: zij vinden het elk jaar weer een onvergetelijke ervaring. Lees hier de persoonlijke verhalen van vrijwilligers.Onmisbaar
Zonder de inzet van vrijwilligers zouden deze vakantiereizen onmogelijk zijn. Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken en mee te gaan als begeleider op een vakantiereis? Klik hier voor meer informatie over de vakantiereizen en jouw rol als vrijwilliger. Wil je liever ander vrijwilligerswerk doen? Klik dan hier.

Bron: Epilepsie

Recente artikelen