4e VHN Jaarcongres 5 juni 2009

Array

Huisartsenposten leren en innoveren!

Bijzonderwijs op de HAP

Mét de bondscoach van de Nederlandse hockeydames Marc Lammers over ?coachen doe je samen!?

beeld-vhn-congresOp vrijdag 5 juni a.s. vindt het 4e Jaarcongres van de Vereniging Huisartsenposten Nederland plaats in het NBC te Nieuwegein. Dit jaar is het centrale thema: ?opleiding, nascholing en training op de huisartsenpost?. In een plenair programma en negen verschillende minisessies komen veel aspecten van ?leren? op en rondom de huisartsenposten aan bod. Het programma start om 8.30 uur en eindigt om 17.00 uur.

Het congres is bestemd voor huisartsen, AIOS, bestuurders en medewerkers van huisartsenposten en hulpverleners en beleidsmakers in de eerstelijnszorg. Voor huisartsen is accreditatie aangevraagd bij het CvAH (5 uur). Het inschrijfgeld voor het congres bedraagt ? 250,- (excl. BTW) en AIOS krijgen 50% korting en betalen ? 125,- (excl. BTW).

De hoofdsprekers op 5 juni zijn:

Marc Lammers, bondscoach van de Nederlandse hockeydames die onder zijn leiding een

Wereld en Olympische titel binnenhaalden met “Coachen doe je samen”

Dr. Paul Ram, afdeling huisartsgeneeskunde Universiteit van Maastricht met “Van werken op de huisartsenpost kun je leren!”

Dr. Joop Swierenga, organisatieadviseur en auteur van de bestseller “Gedoe komt er toch” met “Leren gaat van auw!”

Informatie
Voor meer informatie en inschrijven:
www.vhnjaarcongres.nl of neem contact op met Media Zorg: E [email protected] -      T 0181-40.42.63.

Het programma van het 4e jaarcongres van de VHN is tot stand gekomen in samenwerking met de LHV, NHG, SBOH en Huisartsenopleiding

sponsors-congres

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen