112 bijna anderhalf uur niet bereikbaar via gsm, storing inmiddels verholpen

Array

112logoHet alarmnummer 112 is vrijdagmiddag door een technische storing bijna anderhalf uur nagenoeg onbereikbaar geweest voor mobiele telefoons. Het alarmnummer was tussen half vijf en tien voor zes wel via een vaste lijn te bereiken. Dat meldde het ministerie van Binnenlandse Zaken. Of er mensen door de storing in problemen zijn gekomen, is niet bekend. Ongeveer 80 procent van de telefoontjes naar 112 is met een mobiele telefoon. Jaarlijks wordt het nummer zo’n 5 miljoen keer gebeld. 65 procent daarvan is overigens misbruik. Mensen in nood die mobiel alarm wilden slaan, moesten het politienummer 0900-8844 bellen. Het is niet bekend hoeveel mensen tevergeefs hebben geprobeerd mobiel het alarmnummer te bellen.

ANP

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen