Dank voor uw donatie of bestelling

0
208

cid_image001_jpg01c9b3a41Dank voor uw donatie of bestelling. Door uw donatie/bestelling en die van vele andere zijn we elke dag in staat om professionals in de zorg van nieuws te voorzien en uw produkt of dienst onder de aandacht te brengen en daar zijn we u dankbaar voor.

Om u extra in het zonnetje te zetten mag u ons een logo en een link sturen voor onze aanbevolen links en wij plaatsen dan gedurende een maand uw logo op onze website! (alleen bij donaties vanaf 25 Euro)

Vorig artikelMedicalfacts wenst u fijne Paasdagen
Volgend artikelUMCU voert Top 10 bijwerking meldende ziekenhuizen 2008 aan
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.