Rode Kruis: 2 doden, 12 gewonden

Array

rode-kruisVolgens berichten van het Rode Kruis zijn het incident bij de viering van Koninginnedag in Apeldoorn zijn twee doden gevallen en 12 gewonden. De doden vielen toen een auto met redelijk hoge snelheid op de menigte inreed. Sommigen moesten worden gereanimeerd voordat zij met ambulances naar het ziekenhuis konden worden gebracht. Een groot deel van de gewonden is overgebracht naar het Lucasziekenhuis in Apeldoorn. Een deel van de slachtoffers zijn vrijwilligers die de gehandicaptendrumband Prinses Juliana uit Tilburg begeleidden. De gehandicapte muzikanten van de band zouden niet gewond zijn geraakt. Er is inmiddels een condoleance register geopend.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen