Swine Flu Tracker op je iPhone

swine-flu-tracker-2Afgelopen week berichten we dat de Mexicaanse griep, toen nog varkensgriep, goed was voor de commercie. Sommige bedrijven kapitaliseren op de Varkens Griepachtige rage door online vaccins te verkopen die ook gewoon, indien nodig, door een arts verstrekt worden. Andere bedrijven komen met nuttige produkten of diensten, een iPhone app.

IntuApps, heeft de Swine Flu tracker ontwikkeld, het bedrij wacht nog op goedkeuring van Apple voor verkoop in de App Store. Barry Schwartz van IntuApps , ook een blogger, gaf onlangs enkele screenshots van het programma vrij. Screenshots 1, 2, 3, 4,

In de applicatie wordt op een kaart de huidige Threat Level voor de ziekte weergegeven, een kaart geeft het aantal verdachte gevallen, en waarschuwt bij breaking news op Varkens / Mexicaanse griep.
IntuApps heeft al laten weten dat de applicatie gratis zal zijn wanneer deze beschikbaar is in de App Store.
Tip van  Dutchcowboys

Bron: Techcruch


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen