IGZ op zoek naar internationaal forum om gezondheidszorg te verbeteren

Array

igzDe Inspectie voor de Gezondheidzorg (IGZ) is op zoek naar goede voorbeelden voor een internationaal forum dat als doel heeft de gezondheidszorg te verbeteren. De laatste jaren is er in Nederland hard gewerkt aan de verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de langdurige zorg. Hier kunnen we met recht trots op zijn.

IGZ op zoek naar praktijkvoorbeelden
Ter voorbereiding van het International Forum on Quality and Safety in Healtcare in 2010 in Nice is de IGZ bezig op zoek naar praktijkvoorbeelden/projecten die zij op dit forum willen presenteren. Dit kunnen projecten zijn van professionals, projecten rond zorgprojecten, instellingsprojecten of landelijke programma’s.Forum
Het driedaagse forum, waar allerlei disciplines uit de hele wereld vertegenwoordigd zijn, heeft als doel de gezondheidszorg te verbeteren aan de hand van onder andere goede praktijkvoorbeelden en het bevorderen van onderzoek naar kwaliteit en veiligheid van zorg op een mondiale schaal.

IGZ heeft een format/formulier ontwikkeld wat uiterlijk 1 juni in hun bezit moet zijn. Wil je een project aanmelden? Neem dan contact met ons, dan sturen we je het (Engelstalige) formulier en helpen je, indien gewenst, om dit in te vullen.

Bron: Sting

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen