Spreekuren neurologie nu ook in Heerhugowaard

Array

dc-heerhugowaardHet Diagnostisch Centrum Heerhugowaard (DC) breidt wederom haar service uit. Zo kunnen patienten hier nu ook terecht voor neurologische aandoeningen. Voor meer informatie over dit spreekuur en andere diensten in Heerhugowaard kunt u terecht op de nieuwe website van het Diagnostisch Centrum: www.dc-heerhugowaard.nl.

Het Diagnostisch Centrum Heerhugowaard is een gezamenlijk initiatief van het Medisch Centrum Alkmaar en de huisartsenvereniging HONK. Het is opgezet met het doel huisartsen en patienten beter van dienst te kunnen zijn. Het centrum is in eerste instantie opgezet voor patienten van huisartsen in Heerhugowaard, maar inmiddels kunnen ook huisartsen uit omliggende gemeenten patienten insturen. Na het bezoek aan de huisarts kan de patient nog dezelfde dag dicht bij huis terecht voor diagnostiek in het Diagnostisch Centrum én krijgt hij/zij binnen 24 uur de uitslag. Ook kunnen patienten voor een steeds breder aanbod aan spreekuren met specialisten terecht in het Diagnostisch Centrum Heerhugowaard.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen