Dader Familiedrama Bavel en Zwijndrecht: fluoxetine doet rare dingen met mensen

0
1196

De politie kreeg maandagochtend informatie waarop werd besloten het huis aan de Boshuizen in Zwijndrecht te bezoeken. Een arrestatieteam ging rond half tien de woning binnen en vond de vier doden. Buurtbewoners vertelden dat de vader de laatste maanden erg onder druk stond en zelfs bedreigd zou zijn. Hij zou in wanhoop eerst zijn vriendin hebben vermoord en toen besloten hebben ook zijn gezin maar mee te trekken. Uit een door de vader achtergelaten brief bleek dat zijn vriendin regelmatig vreemd ging en verantwoordelijk was voor de ‘bedreigingen.

cees-kaijim

De politie was vanochtend gealarmeerd door Topcon, het bedrijf waar Cees Kaijim als beveiliger werkte, en waar hij de afscheidsbrief (zie onder) naar toe had gemaild. Agenten gingen vervolgens poolshoogte nemen bij de woning van Isabelle aan de Lange Bunder (72) in het Brabantse Bavel en bij de hoekwoning van het gezin aan Boshuizen in Zwijndrecht. Het NOS Journaal meldt dat justitie beschikt over een afscheidsmail. Uit de brief komt naar voren dat de man Fluoxetine gebruikte. De brief is door Cees naar zijn collega’s  gestuurd en waarin hij schrijft zowel de dame in Bavel als zijn ex-vrouw en kinderen Danielle en Dennis in Zwijndrecht vermoord te hebben. Na het versturen van de email pleegde Cees zelfmoord. Die vermeende email slingert reeds rond over de internetsites.

Subject: Laatste werkdag bij Topcon


Hallo allemaal.


Twee jaar van ellende, scheiding, verhuizing, een nieuwe vriendin veel te zware knie operatie etc. Wordt al anderhalf jaae met de dood bedreigt en ook mijn kinderen en mijn vriendin en haar kind. Heb al een keer 5000 euro in samenwerking met de politie bij een benzinepomp af moeten geven, niemand kwam het halen. Een aantal keer was ik verdachte ipv slachtoffer. in cel gezeten en al. Twee weken geleden een pistool op mijn hoofd, mocht niet omkijken anders werd ik direct neer geschoten, een volle markt en niemand die iets gezien heeft. Denk één van de mannen herkend te hebben, hij was vanavond niet thuis, het hele weekend niet, anders had hij nu dood geweest, rene pijnenburg uit bavel, de klootzak,hij heeft mijn telefoon gestolen en is de ellende begonnen. Mijn kinderen ex vrouw ziijn zwaar deprssief, alle mogelijke opvang en hulp, niets helpt. Ze waren meer met de dood bezig dag jij een ik bij elkaar. Zit zwaar onder de meicijnen en heb totaal geen emotie, fluoxetine doet rare dingen met mensen. Mijn vriendin vetelde me vandaag dat ze regelmatig vreemd gaat en dat ze om het nog spannerder wilde maken en vragen om aandacht bij de politie mij en haarzelf bedreigende smsjes en brieven heeft gestuurd, heb haar een klap gegeven en ben weggegaan, niet veel later ben ik terug gegaan en ben door het lint gegaan. ze leeft niet meer. Wilde er alleen uistappen, maar kon dat Astrid en de kinderen niet aandoen, de kinderen hadden me achetr na gekomen, zeker mijn dochter, mijn kinderen en ex vrouw zitten zo diep dat ik besloten heb ze mee te nemen. Zij komen in de hemel, ik in de hel. Een uitvaart zal er niet komen voor mijn, door dit ben ik het niet waard en zal daarom mijn llichaam ter beschikking stellen aan de wetenschap, doe ik ook nog iets voor de maatschapij. Met mij erbij vijf doden dus plus mijn hond. Niemand van jullie heeft ook maar gevaar gelopen, weet dat, ik heb iedereen meegenomen die me lief is, Tevergeefs geprobeeerd aan een pistol te komen. heb het nu met eeen mes gedaan, totaal emotie loos dus.Slik zometeen alle medicijnen die ik heb, zet een barbeceu in de badkamer met houtskool en snij mijn polsen door. ik moet zeker te weten dood en op deze manier sterf je ook nog eens aan koolmonokcide.


Dim, bedankt voor alles, heb mij eigen baan mogen creeren en deed dat met veel plezier, dank voor je steun en support, het ga je goed.


Karin, dank voor alles wat je voor me gedaan hebt, laat je niet op je kop zitten.


Ronald, geweldige kerel, werkte heel graag met je en heb veel mogen leren van je.


Jamal. je bent een uitzonderlijk mens, blijf jezelf en maak er meer meer van dan ik..


Ria, bedankt voor het aanhoren van mijn verhaal, hoop dat het goed komt met je dochter.


Collega’s, het was prettig werken met jullie, ik had een gewelfige baan, ééntje van de catagorie, als je een baan vind die bij je past, hoef je nooit meer te werken.


Was altijd een zeer sociaal en goed mens, nu niet meer, ben de de grootste klootzak op aarde. Eén ding is zeker, heb nog nooit iemand ook maar één raar smsje of teloontje gestuurd. ik ben het niet of nooit geweest


Vrrag natuurlijk niet om begrip, slaa ook nergens op, wilde mijn verhaal kwijt.


Het ga jullie goed. keep up the good work.