Open dag op woensdagmiddag 10 juni aanstaande

Array

acupunctuurDoor heel Nederland openen praktijken van therapeuten voor complementaire geneeswijzen hun deuren.

De afgelopen 20 jaar is de populariteit voor Oosterse Geneeswijzen bestaande uit Acupunctuur, Tuina, Kruiden, Voedingsleer, Shiatsu en bewegingsleer Thai Qi en Qi Gong toegenomen. Vooral acupunctuur geniet een grotere bekendheid en wordt in reguliere ziekenhuizen in Europa bijvoorbeeld bij pijnbestrijding ingezet. De Oosterse Geneeswijze heeft haar plek in de Westerse wereld veroverd, hetgeen zeer toe te juichen is daar de Westerse en de Oosterse Geneeswijzen elkaar zeer goed weten aan te vullen.

Nieuwsgierig?
heeft u vragen zoals:
Wat is complementaire geneeswijze?
Welke therapieen vallen hieronder?
Wordt er vergoed door de zorgverzekeraar?
Wanneer maak ik gebruik van de Oosterse geneeswijzen?

Tijdens deze middag op 10 juni kunt u kennis maken met en antwoorden krijgen op deze vragen. Deze middag is een initiatief van NVTCG Zhong, de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde, www.zhong.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen