Studenten kijken kritisch naar alternatieve geneeswijzen

integrative-medicineIntegrative Medicine – ofwel Integrale geneeskunde – is de evidence based integratie van complementaire en alternatieve behandelingen in de reguliere gezondheidszorg. Hoe zorgen we voor een optimale patientenzorg? In ziekenhuizen over de hele wereld worden onder andere acupunctuur en hypnose steeds meer toegepast in aanvulling op operaties en medicatie.

Ben je student en wil je meer weten over deze therapieen en hun toepassingen in de reguliere geneeskunde, kom dan zaterdag 13 juni naar het UMC Utrecht. Hier zal op deze dag het 6e congres van de internationaal georienteerde medische studentenvereniging IFMSA-NL plaatsvinden; experts op dit gebied verzorgen uitdagende lezingen en workshops.

De dag wordt gecompleteerd met debat en uiteraard lunch en afsluitende borrel. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.ifmsa.nl/congres!
Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers