Dreamnight at Artis

Array

artisOp vrijdagmiddag 5 juni a.s. worden voor Dreamnight at Artis duizenden patientjes en hun gezin opgehaald vanuit alle instellingen in de provincie Noord Holland en Flevoland. Voor de 8e keer gaan er ook patientjes van VUmc mee.

De kinderen en hun familie worden opgehaald met bussen, ambulances, sportwagens en nog veel meer dit alles onder begeleiding van politiemotoren. Tijdens dit vervoer wordt gebruik gemaakt van sirenes en optische signalen. Ondanks dat een overgrote meerderheid van de burgers hier begrip voor heeft en het ook leuk vindt, kan dit wel tot enige ongerustheid leiden. Daarom zullen de streekbladen artikelen verschijnen over Dreamnight at Artis, daarnaast gaan diverse locale tv zenders hier aandacht aan besteden. Meer informatie over deze bijzondere avond vindt u op: www.dreamnightatartis.nl

Bron:AllePersberichten.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen