Open dag Erasmus MC Vriendenfonds

Array

erasmus-mc1Het Erasmus MC opent op zaterdag 20 juni zijn deuren voor Vrienden van het Erasmus MC. Op deze open dag van het Erasmus MC Vriendenfonds krijgt u een kijkje achter de schermen van ons gerenommeerde universitair medisch centrum.

Bent u nog geen Vriend van het Erasmus MC? Dan kunt u zich aanmelden door € 35 te doneren. Het Vriendenfonds ondersteunt projecten van het Erasmus MC op het gebied van onderzoek, patientenzorg en jong talent.

Gevarieerd programma
Tijdens de open dag is er een zeer gevarieerd programma met rondleidingen en lezingen. Zo is er een tour op het Skillslab, het trainingscentrum van specialisten. U kunt uw evenwichtsvermogen testen in het Revalidatiecentrum, de I Space ervaren – een medische bioscoop van het menselijk lichaam – of een lezing bijwonen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen