Twee nieuwe gevallen H1N1

a-h1n1Er zijn opnieuw 2 gevallen van Mexicaanse griep in ons land vastgesteld. Een 25-jarige man en een 57-jarige vrouw hebben het besmettelijke griepvirus in de Verenigde Staten opgedaan. Ze hadden onderling geen contact. Beiden kwamen uit de Verenigde Staten. De nieuwste slachtoffers maken het inmiddels goed, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Ze zijn inmiddels onder behandeling en maken het goed. Ook nauwe contacten zijn opgespoord en krijgen zo nodig behandeling. Het totale aantal patienten in Nederland komt hiermee op zes. De laatste 3 dateren allemaal van afgelopen week.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen