Nieuwe wervingssite www.werkenbijnovonordisk.nl live

novo-nordiskNovo Nordisk B.V. heeft vandaag de nieuwe wervingssite www.werkenbijnovonordisk.nl in gebruik genomen. De website maakt deel uit van een campagne om met name medewerk(st)ers in de buitendienst te werven, waaronder rayon managers en diabetesverpleegkundigen. Op de nieuwe website staan naast een overzicht van de actuele vacatures bij Novo Nordisk B.V., ook video’s waarin medewerkers vertellen over hun werk bij dit farmaceutisch bedrijf. Om potentiele werknemers een goed beeld te kunnen geven van Novo Nordisk als werkgever, bevat de site verder informatie over onder meer de ‘way of management’, de arbeidsvoorwaarden en het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Novo Nordisk. Bepalend voor de bedrijfscultuur bij Novo Nordisk is de missie van het bedrijf: de toekomst van diabetes veranderen. Hiervoor heeft het bedrijf het Changing Diabetes-programma ontwikkeld. Volgens Erik Lommerde, algemeen directeur Novo Nordisk B.V., werk je bij Novo Nordisk niet alleen aan je eigen toekomst, maar ook aan die van honderdduizenden anderen: “We doen er als werkgever alles aan om een werkomgeving te creeren waarin respect, vertrouwen en waardering centraal staan en we bieden onze medewerkers daarbij alle ruimte om te werken aan hun eigen ontwikkeling en ontplooiing.”


Novo Nordisk behoort in 2009 tot de beste werkgevers van Nederland volgens het Great Place to Work Institute Nederland.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen