Website CHBB vernieuwd

chbbDe website van het College voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden (CHBB) is de afgelopen maanden geheel vernieuwd. Het resultaat staat nu online. De website maakt nu net als de LHV-site deel uit van het Artsennet-platform.

De website
Op de website staat informatie over de verschillende registers die er bestaan en opleidingen die toegang geven tot inschrijving. Huisartsen kunnen er een registratie aanvragen. Patienten en andere geïnteresseerden kunnen op de website een overzicht bekijken van de huisartsen die in een bepaald register staan ingeschreven.

Het CHBB
Het College voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden is door de LHV en het NHG opgericht om registers voor huisartsen met bijzondere bekwaamheden in het leven te roepen. Zo kan de kwaliteit van (bijzondere) huisartsenzorg worden geborgd en kwaliteitsverbetering op specifieke terreinen worden ondersteund. Het geeft ook andere partijen duidelijkheid over de bijzondere bekwaamheden van de betreffende huisartsen.

Bekijk de nieuwe website: www.chbb.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen