Masterclass kwaliteit en management verwerft accreditatie

Array

blinde-vlekSinds vijf jaar organiseert het Julius Centrum een masterclass voor hoogopgeleide professionals met een blinde vlek. Dat is de masterclass Geïntegreerd Management van Kwaliteit en Financien van Zorg. Huisarts, specialisten, kwaliteitsmanagers weten al veel (maar niet alles) van kwaliteitsindicatoren en andere instrumenten van kwaliteitsbeleid. Vaak hebben zij een blinde vlek voor het financieel management en haken zij af bij stukken die verder gaan dan een financieel jaaroverzicht.

Aan de andere kant zijn er managers bedrijfsvoering, controllers en hoofden van administratieve diensten die reeds het nodige weten (maar niet alle recente ontwikkelingen) van financieel beleid. Zij hebben vaak een blinde vlek voor kwaliteitsregistraties en vinden het concept kwaliteit maar wollig.

Die twee groepen ontmoeten elkaar in de genoemde Masterclass die op 17 september begint en dertien bijeenkomsten van 1500 -1900 uur omvat.

Voor ondergetekende is het altijd een professioneel plezier als deelnemers op de laatste bijeenkomst afscheid nemen vol respect voor elkaar competenties en vol met kennis over de laatste ontwikkelingen in management en beleid van kwaliteit en kosten. Het is het Julius Centrum voor het eerst dit jaar gelukt accreditering te verwerven voor deze Masterclass voor huisartsen en enkele ander beroepsgroepen. Graag zijn zij bereid te bemiddelen voor deelnemers uit beroepsgroepen waarvoor nog geen accreditatie is verworven. Wilt u meedoen aan deze Masterclass? Surf dan naar www.integratedcare.nl klik door op nascholing lees de uitvoerige brochure en meld u aan.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen