Medicalfacts feliciteert haar hostingprovider met het bereiken van de nieuwe mijlpaal in haar missie om de allerbeste te zijn

Array

Champagne explosionMijndomein.nl heeft zojuist bekend gemaakt dat het vanaf heden officieel ICANN geaccrediteerd is. Hiermee is de grootste hostingsprovider van Nederland in staat om generieke top-level domeinen (gTLD’s) rechtstreeks bij de bron zonder tussenpersoon te registreren. Bovendien is Mijndomein.nl door de accreditatie nog beter voorbereid op toekomstige internetontwikkelingen. Wereldwijd zijn er 32 registrars die hetzelfde aantal gTLD’s beheren, waarvan Mijndomein de enige is in Nederland.

Mijndomein.nl, die ruim 275.000 domeinnamen registreert, is de voorloper op het gebied van webhosting in Nederland en geeft hieraan continue invulling door de goedkoopste en de allerbeste te zijn. Ook Medicalfacts.nl is een domeinnaam die sinds 3 jaar bij Mijndomein is geregisteerd en wij zijn zeer tevreden! Dus ook voor grote websites als Medicalfacts.nl is Mijndomein een goede partner.

Registreren rechtstreeks bij de bron
Al enige tijd was Mijndomein.nl bezig met de accreditatie bij het ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers); de organisatie die in grote lijnen bepaalt welke domeinnamen er bestaan en wie die mogen beheren. In Nederland is de SIDN verantwoordelijk voor de registratie van domeinen die eindigen op .nl. Door de accreditatie heeft Mijndomein.nl het recht verworven om de niet landgebonden TLD’s, oftewel alle bestaande generieke top-level domeinen (gTLD’s), rechtstreeks bij de bron te registreren.

“Nu de ICANN accreditatie een feit is hoeven wij voor de registratie van gTLD’s niet meer te werken met een tussenpersoon. Dat kan een positief effect hebben op de snelheid van onze dienstverlening”, aldus Henkjan de Krijger, mededirecteur van Mijndomein.nl. “Bovendien komt Mijndomein.nl door deze accreditatie een stapje dichter bij de bron van nieuwe internetontwikkelingen, het ICANN, waardoor wij sneller kunnen schakelen en onze positie als voorloper eer aan doen. Want dat is onze missie: de allerbeste zijn!”

Feiten op een rijtje
Mijndomein.nl is hiermee geaccrediteerd voor zestien gTLD’s: .com, .info, .biz, .net, .org, .name, .aero, .asia,  .cat, .coop,  .jobs, .mobi, .museum,  .pro, .tel en .travel. Wereldwijd zijn er ongeveer 900 ICANN geaccrediteerde registrars, bedrijven zoals Mijndomein.nl die in opdracht van andere bedrijven, instellingen of personen een domeinnaam registreren. Vijf daarvan zijn afkomstig uit Nederland. Maar 32 van de 900 bedrijven beheren dezelfde hoeveelheid gTLD’s als Mijndomein.nl, waarvan Mijndomein.nl de enige is in Nederland.

Over Mijndomein.nl
Mijndomein.nl, opgericht in 2003, is de voorloper op het gebied van webhosting in Nederland en geeft hieraan continue invulling door goed, goedkoop, betrouwbaar en laagdrempelig te zijn. Mijndomein.nl is met ruim 275.000 geregistreerde domeinnamen en meer dan 100.000 klanten de grootste hostingprovider van Nederland en richt zich op een breed publiek, zowel particulieren vanaf 18 jaar als het bedrijfsleven. De hostingprovider ambieert de goedkoopste en de beste te blijven en investeert hiervoor bewust in de verdere ontwikkeling en uitbreiding van het dienstenpakket. Mijndomein.nl heeft vestigingen in Gouda en Lelystad en bestaat uit een team van ongeveer 25 werknemers.

Recente artikelen