Directeur-bestuurder Nieuwebrug op non-actief

Array

stichtingnieuwebrug1Om te voorkomen dat Stichting Nieuwebrug eind dit jaar diep in de rode cijfers belandt, is directeur-bestuurder Adri de Later eind juli op non-actief gesteld. Dat heeft de Raad van Toezicht aan het personeel van de zorgstichting laten weten. Stichting Nieuwebrug is een organisatie voor zorg in de regio ‘s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard.
In totaal hebben zij 275 plaatsen voor verzorgingshuiszorg en 273 plaatsen voor verpleeghuiszorg. Daarnaast bieden wij zorg en ondersteuning aan bewoners van aanleunappartementen en aan thuiswonende clienten.

De ontslagprocedure van de directeur-bestuurder is gestart. Drie leden van de raad van toezicht hebben zich ook teruggetrokken. De tijdelijke bestuurder, Ed van Cortenberghe, is twee dagen na het vertrek van De Later aangesteld.

Tot de Stichting Nieuwebrug behoren de volgende woonzorgcentra:

  • Verzorgingshuis De Lindeboom in Ammerzoden
  • Verpleeghuis Het Zonnelied in Ammerzoden
  • WoonZorgCentrum De Wielewaal in Zaltbommel
  • WoonZorgCentrum De Leyenstein in Kerkdriel
  • WoonZorgCentrum Nieuwehagen in ‘s-Hertogenbosch
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen