Stagiairs gezocht voor onderzoek over patiënt op loonlijst

studentHet komt steeds meer voor in de geestelijke gezondheidszorg. Ex-psychiatrische patienten treden in dienst van de instelling als ervaringsdeskundigen. Zij helpen patienten bij het reïntegreren, fungeren als rolmodel en maken nieuwe patienten wegwijs binnen en buiten de instellingen. Sommige GGz instellingen hebben wel tien ex-patienten op de loonlijst staan.

Een van de GGz instellingen heeft een stageplaats beschikbaar voor een onderzoek naar het functioneren van deze “patienten” op de loonlijst. Want soms zijn de ervaringen uitstekend en soms ook niet. Wil jij dit onderzoek doen? Studeer jij geneeskunde, psychologie of sociale wetenschappen? Ben jij in de komende maanden beschikbaar gedurende tenminste twaalf weken? Stuur dan een mail met een kort CV naar leidinggevend Julius onderzoeker dr. Rob de Leeuw op [email protected]. De instelling en het Julius Centrum zitten om jou te springen.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen