Medicalfacts op roze voor Borstkanker

0
244

logomfpinkOm onze steun voor borstkankerpatienten te visualiseren hebben we MedicalFacts weer gehuld in roze. MedicalFacts roept alle vrouwen op om de komende maand te doneren aan het KWF en Pink Ribbon.
Door de toename van het aantal mensen dat er mee te maken krijgt, is borstkanker een maatschappelijk probleem geworden. Mede dankzij Stichting Pink Ribbon en KWF Kankerbestrijding heeft borstkanker de afgelopen decennia steeds meer aandacht gekregen. MedicalFacts ondersteunt
onder andere Pink Ribbon Magazine online deze maand weer met diverse artikelen.

“Het verbeteren van borstkankerzorg in Nederland is en blijft belangrijk”. Janine Budding, directeur MedicalFacts: “Ondanks de enorme vooruitgang die is geboekt in de behandeling van borstkanker, blijft borstkanker een heftige ziekte als mensen in je directe omgeving getroffen zijn. Borstkanker is nog altijd een levensbedreigende ziekte. Bij de perspresentatie stond ik voortdurend stil bij mijn buurvrouw en de vriendin van mijn moeder, zij zijn ook getroffen door borstkanker en voor hen ziet het er niet positief uit. Ik heb vandaag gelijk het mooie magazine van Pink Ribbon aan mijn buurvrouw gegeven. Om de stem van de borstkankerpatienten te versterken, vind ik het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk doen om KWF en Pink Ribbon te ondersteunen in hun goede werk. Niet alleen borstkankerpatienten (mannen en vrouwen)  en hun naasten, maar alle vrouwen zouden deze borstkankermaand iets extra’s moeten doen in de strijd tegen borstkanker”.

Vorig artikelPure & Timeless voor Pink Ribbon
Volgend artikelPink Ribbon Magazine feestelijk gepresenteerd!
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.