KiesBeter start e-mailservice

vrouw achter pcDe vergelijkingssite kiesBeter.nl biedt per e-mail informatie over de premies en dekking van de zorgpolissen voor 2010. Aanmelding kan vanaf nu.Elk najaar passen de zorgverzekeraars hun polissen aan. De komende weken worden de zorgpolissen voor 2010 verstuurd. De e-mailservice van kiesBeter.nl geeft de vergelijking tussen de huidige zorgpolis en de nieuwe voor 2010. Het is aan de verzekerde om te besluiten of hij de nieuwe polis aanvaardt, of op zoek gaat naar een zorgverzekering die beter past. KiesBeter.nl maakt ook vergelijkingen met andere polissen

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen