Spoed!!! FEES onderzoek

Logopedie_feesonderzoekIn welke instellingen wordt het FEES onderzoek gedaan door logopedisten?

Doe jij het FEES onderzoek? Geen svp de naam (en vestigingsplaats) van de instelling door aan Marguerite Boersma (nvlf)

Graag uiterlijk 15 oktober 11 uur reageren.

Ik ben op zoek naar deze informatie voor een onderzoek dat door het FWG bureau wordt uitgevoerd naar de ontwikkelingen in de functie van logopedist. Ik heb al in een eerder stadium doorgegeven dat een paar jaar gelden dit onderzoek alleen maar in de grotere (academische) ziekenhuizen werd gedaan, maar nu ook in kleinere ziekenhuizen en revalidatiecentra. Het FWG-bureau heeft hier maar 1 voorbeeld van gevonden.

Doe jij het FEES onderzoek? Geen svp de naam (en vestigingsplaats) van de instelling door aan Marguerite Boersma.

Graag uiterlijk 15 oktober 11 uur reageren.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen