V&VN: Zelfstandigen: laat je ook vaccineren!

0
278

vaccinsZelfstandige verpleegkundigen en verzorgenden die zich willen laten vaccineren tegen Nieuwe Influenza A krijgen géén oproep voor vaccinatie. Zij moeten zich als ‘mantelzorger’ melden bij hun huisarts. Andere verpleegkundigen en verzorgenden, die met kwetsbare patienten, clienten of bewoners werken, krijgen de oproep voor vaccinatie via hun zorginstelling. V&VN adviseert verpleegkundigen en verzorgenden, ook als ze als zelfstandige werken: laat je vaccineren! Zo kun je het risico voor kwetsbare patienten en clienten beperken.

Start vaccinatie
Vanaf 16 november starten de zorginstellingen met de vaccinatie van hun medewerkers. Mantelzorgers, die zich gemeld hebben bij hun huisarts, kunnen vanaf begin november bij hun huisarts een vaccinatie krijgen.
Bron: V&VN
Vorig artikelVerpleegkundige diagnostiek in de psychiatrie
Volgend artikelKAbinet wil paddoverbod handhaven
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.