Acht aanbieders voor hulp in huishouding in Oss

Array

schoonmaakmiddel-px-10Acht partijen willen in Oss aan de slag om de hulp bij het huishouden uit te voeren. Zij hebben ingeschreven op de Europese aanbestedingsprocedure en voldoen aan de gestelde voorwaarden. Het gaat om Actief Huiszorg BV, BrabantZorg, Breederzorg Thuiszorg, Interzorg Thuiszorg BV, Thuiszorg, Pantein, Thuiszorg VDA, Thuiszorgservice Nederland en TZorg. De gemeenten Oss, Lith en Maasdonk hebben gezamenlijk de Europese aanbesteding gedaan. Op 1 oktober sloot de inschrijvingstermijn van de aanbesteding. De offertes van de acht aanbieders zijn door een beoordelingsteam getoetst en uiteindelijk akkoord bevonden. Met alle aanbieders wordt binnenkort een raamovereenkomst afgesloten. Vanaf 1 januari 2010 gaan de nieuwe contracten in. Actief Huiszorg BV, Breederzorg Thuiszorg en TZorg zijn nieuwe aanbieders. De overige aanbieders leveren al hulp bij het huishouden aan clienten in de gemeenten Oss, Lith en Maasdonk. Voor de clienten in die gemeenten betekent dit dat ze bij dezelfde aanbieder kunnen blijven. Natuurlijk bestaat voor hen ook de mogelijkheid naar een van de andere aanbieders over te stappen.

Bron: Kliknieuws

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen