Geen btw op cannabis

0
186

cannabisVragen Van der Ham (D66) aan de minister en de staatssecretaris van Financien en de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over een belasting op cannabis en initiatieven daartoe in Oakland, Californie. (Ingezonden 23 juli 2009); Antwoord
In Oakland (Californie) wees een referendum uit dat een meerderheid van de bevolking voorstander is van een (aanvullende) belasting op cannabis. Het Tweede Kamerlid Van der Ham (D66) vroeg naar aanleiding hiervan aan staatssecretaris De Jager of een (aanvullende) belasting op cannabis ook in Nederland mogelijk is. De Jager heeft hierop geantwoord dat het EG-recht dat niet toelaat.

Bron: Kamervragen nr. 279, Tweede Kamer

Vorig artikelPatiënten WKZ starten wervingscampagne
Volgend artikelStoppen met leveren van hulp onder de kostprijs
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.