Kinderen tot vier jaar ook vaccineren tegen de Mexicaanse griep

0
202

vaccin MFKleine kinderen lopen extra gevaar als ze de Mexicaanse griep hebben. Het is volgens deskundigen daarom beter om ze toe te voegen aan het lijstje risicogroepen.Kinderen tot vier jaar krijgen ook een prik tegen de Mexicaanse griep. Volgens het Algemeen Dagblad is de kogel al door de kerk. De krant schrijft maandag dat de Gezondheidsraad minister Klink van Volksgezondheid gaat adviseren om ook kinderen te vaccineren tegen de Mexicaanse griep. De raad bestempelt kinderen tot en met 4 jaar als risicogroep.

In de ziekenhuizen gaat de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep van start. Verpleegkundigen en ander personeel krijgen, net als risicogroepen zoals ouderen, een prik. Ook huisartsen zijn al volop aan de slag met het vaccineren van risicogroepen. Wie in een risicogroep zit, heeft er kort geleden een oproep voor gekregen.

Vorig artikelVital voor Diabetes nu ook bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra
Volgend artikelOok vaccinatie voor jonge kinderen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.