Mantelzorgprijs naar Logeerhuis Twente

Array

logeerhuis twenteStaatssecretaris Bussemaker heeft vandaag in Den Haag de nationale mantelzorgprijs 2009 uitgereikt aan ‘Logeerhuis Twente’. In haar toespraak benadrukte de staatssecretaris het belang van mantelzorg (zorg voor zieke familieleden of vrienden) en de coördinerende rol die gemeenten daarbij moeten spelen. Logeerhuis Twente biedt de mogelijkheid om even op adem te komen. Een korte vakantie voor diegene waarvoor u dagelijks zorgt. Of een vakantie samen, onder voorwaarde dat u zich ook door ons laat verwennen.

Logeerhuis Twente biedt professionele en exclusieve aandacht voor mantelzorgers en verzorgden. Pff, hèhè lekker even niks. De boog kan niet altijd gespannen staan. Iedereen heeft momenten van rust en ontspanning nodig om nieuwe energie op te doen. Dat kan nu. In een omgeving midden in de natuur, met alle mogelijkheden voor sport en recreatie bij de hand. Even pas op de plaats om met, misschien wel nieuwe inzichten de draad weer op te pakken.

Klik hier voor meer informatie over het individuele aanbod voor mantelzorgers en/of verzorgden.

‘Ik vind dat je van een goed netwerk kunt spreken als dat wordt gekenmerkt door een goede samenwerking tussen mantelzorgers, vrijwilligers en professionals’, aldus Bussemaker. ‘Mantelzorgers, vrijwilligers en professionals kunnen ieder afzonderlijk veel bereiken, maar door samen te werken kan meer worden bereikt. 1+1+1 is meer dan 3.’

  • Mantelzorg Dossier | 14 augustus 2009 Ruim 1,6 miljoen Nederlanders zorgen voor hun zieke familieleden of vrienden. Deze vorm van zorg noemen we mantelzorg.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen