Mantelzorgprijs naar Logeerhuis Twente

0
201

logeerhuis twenteStaatssecretaris Bussemaker heeft vandaag in Den Haag de nationale mantelzorgprijs 2009 uitgereikt aan ‘Logeerhuis Twente’. In haar toespraak benadrukte de staatssecretaris het belang van mantelzorg (zorg voor zieke familieleden of vrienden) en de coördinerende rol die gemeenten daarbij moeten spelen. Logeerhuis Twente biedt de mogelijkheid om even op adem te komen. Een korte vakantie voor diegene waarvoor u dagelijks zorgt. Of een vakantie samen, onder voorwaarde dat u zich ook door ons laat verwennen.

Logeerhuis Twente biedt professionele en exclusieve aandacht voor mantelzorgers en verzorgden. Pff, hèhè lekker even niks. De boog kan niet altijd gespannen staan. Iedereen heeft momenten van rust en ontspanning nodig om nieuwe energie op te doen. Dat kan nu. In een omgeving midden in de natuur, met alle mogelijkheden voor sport en recreatie bij de hand. Even pas op de plaats om met, misschien wel nieuwe inzichten de draad weer op te pakken.

Klik hier voor meer informatie over het individuele aanbod voor mantelzorgers en/of verzorgden.

‘Ik vind dat je van een goed netwerk kunt spreken als dat wordt gekenmerkt door een goede samenwerking tussen mantelzorgers, vrijwilligers en professionals’, aldus Bussemaker. ‘Mantelzorgers, vrijwilligers en professionals kunnen ieder afzonderlijk veel bereiken, maar door samen te werken kan meer worden bereikt. 1+1+1 is meer dan 3.’

  • Mantelzorg Dossier | 14 augustus 2009 Ruim 1,6 miljoen Nederlanders zorgen voor hun zieke familieleden of vrienden. Deze vorm van zorg noemen we mantelzorg.