Collectieve zorgverzekering in trek

0
273

collectiefVerzekerden geven de voorkeur aan een collectieve zorgverzekering. Mede door de consumentenprogramma’s en de aandacht in de kranten zijn individueel verzekerden zich meer bewust van de enorme prijsverschillen tussen individuele en collectieve verzekeringen. Bij de collectieve PMA zorgverzekering constateert men een toename van meer dan 40%. Uit onderzoek onder duizenden nieuwe verzekerden bij PMA, blijkt dat men bewust kiest voor de lage premie van de basisverzekering (84,95 euro per maand). De dekking voor de basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk. Voor dezelfde basisverzekering betaalt men bij de andere verzekeraars tot wel meer dan 100,00 euro per maand.

“De voornaamste reden van de overstap naar de collectieve zorgverzekering is dan ook de hoge korting op de premies van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen”, aldus Arthur Bouw, directeur van PMA.

De PMA zorgverzekering is een initiatief van PMA. Met ruim 270.000 verzekerden is de PMA zorgverzekering het grootste vrij toegankelijke collectief van Nederland.

Bron: kieszorgverzekering.nl