Temazepam in Gendt verloren

Array

Een inwoonster van Gendt heeft vrijdagmiddag medicijnen verloren die bij ondeskundig gebruik en/of inname door kinderen gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid. Het gaat om het medicijn Temazepam. De medicijnen zitten in een wit doosje van de apotheek. In het doosje zitten twee losse strips met in iedere strip 10 capsules van 20 mg per stuk. De eigenaresse is de medicijnen rond 16.00 uur kwijt geraakt op de Dorpstraat in Gendt. De vinder wordt verzocht deze af te leveren bij de apotheek of bij de politie. Er kan ook telefonisch contact opgenomen worden met de politie via 0900-8844.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen