Jan-Willem de Bruijn versterkt Promundo

Promundo, professionals in advies en management, neemt Jan-Willem de Bruijn in dienst als Senior Management Adviseur / Interim Manager. De Bruijn heeft gedurende de laatste zes jaar commerciele ervaring in de dienstverlenende sector opgedaan bij ISS Facility Services als onder andere Project Manager Corporate Accounts. Hij was onder meer verantwoordelijk voor accounts als KPN, Essent en Achmea. Bovendien heeft hij, voor diverse consortia waar ISS onderdeel van uitmaakte, als projectmanager verscheidene Publiek Private Samenwerking (PPS)-projecten succesvol afgerond. Naast zijn carrière bij ISS is hij in commerciele functies bij IBM en Finance Financial Services werkzaam geweest.

Jan-Willem de Bruijn: “Promundo stimuleert de ondernemer in me. Niet in vaste patronen denken, maar juist op zoek gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden, waarbij de klant uiteindelijk wordt bediend door het beoogde resultaat te behalen. Dit samen te doen met ondernemende collega’s met ieder hun eigen kennis en vakspecialisme motiveert mij enorm.”

De Bruijn zal zich in zijn nieuwe functie vooral bezig houden met facilitaire en algemene bedrijfsvoeringvraagstukken en zal daarnaast een rol hebben in de doorontwikkeling en groei van Promundo.

“Het is maar goed dat Jan-Willem ons team komt versterken, want we gaan het nog druk krijgen. De facilitaire wereld is in beweging en het beginnend herstel van de economie is daarbij een stimulerende factor. Ook het besluit van de overheid om honderd procent duurzaam in te kopen is een stimulans voor de markt”, aldus Taco Sijbrandij, mede-oprichter en directeur Promundo. “Nadenken over de levenscyclus van je inrichting is zinvol, en overal wordt de conclusie getrokken dat een geïntegreerde aanpak de meest zinvolle is. Misschien flauw om te zeggen, maar dat roepen wij al jaren.”

Promundo

Promundo
Promundo -professionals in Advies en Management- levert sinds 2005 advies-, interim- en projectmanagement. Het bedrijf bestaat uit experts werkzaam in zes aandachtsgebieden: Finance & Control, HRM, Informatiemanagement, Facility Management, Safety & Security en Inkoop & Logistiek. Promundo adviseert profit en non-profit organisaties in het vertalen van strategische uitgangspunten naar tactische en operationele bedrijfsvoering en verzorgt de daarbij behorende implementatie.

Klanten van Promundo zijn o.a. Rabobank, ING, Samsung, De Staatsloterij, ROC Nijmegen, ROC van Amsterdam, Hogeschool InHolland, UMC Utrecht, Stichting Zorgcentra de Betuwe, Universiteit Utrecht, Schiphol, Port of Rotterdam, gemeenten Arnhem, Eindhoven en Amsterdam, Ministerie van BUZA, EZ, LNV, OCW.

Recente artikelen