E.Novation voldoet aan de eisen XIS-typekwalificatie

Array

E.Novation is succesvol geherkwalificeerd met de applicatie Adastra versie 3.15 in combinatie met LSP Connect versie 1.0. Het systeem is geherkwalificeerd voor huisartswaarneemgegevens (rol: waarnemer). Dat betekent, dat E.Novation voldoet aan de eisen (versie AORTA mei-07) voor medische informatie-uitwisseling via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Een XIS-typekwalificatie is een voorwaarde voor een zorgverlener om aan de eisen voor een Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ) te voldoen en vervolgens te kunnen aansluiten op het landelijk EPD.

Voor meer informatie over de kwalificaties en een volledig overzicht van de XIS-(her)kwalificaties, [klik hier]

Bron: Nictiz

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen