Internationale Masterclass Eerste lijn in Londen 18-21 mei

Array

Voor maximaal 40 leidinggevenden en ervaren professionals organiseert het Julius Centrum van het UMC Utrecht van 18 – 21 mei 2010 in Londen een Masterclass over de Engelse Eerstelijnszorg. Wij organiseren de Masterclass samen met The King’s Fund Centre gelegen in het centrum van Londen, nabij Oxford Circus en Regent Street. Dit centrum neemt in de UK een vooraanstaande positie in met betrekking tot onderwijs over en onderzoek naar innovaties in de eerste lijn. De voertaal van de Masterclass is Engels.

18 mei 2010, in de middag: heenvlucht naar Londen, transfer naar hotel
21 mei 2010, in de middag: terugvlucht naar Amsterdam


De plenaire lezingen vinden plaats in het King’s Fund Centre en gaan onder meer over: kleinschalig binnen grootschaligheid, chronische zorg in de eerste lijn, werken in teams, taakherschikking, preventie in de eerste lijn en nieuwe vormen van bekostiging.

De site visits vinden plaats in Londen. Bestemmingen kunnen zijn: gezondheidscentra, poliklinieken, samenwerkingsverbanden en patientenorganisaties. De site visits vinden plaats in groepjes van 8 tot 10 personen. Deelnemers kunnen aan maximaal 3 site visits deelnemen. We richten het programma zo in dat deelnemers hun eigen traject kunnen samenstellen.

De prijs van deze masterclass bedraagt  1.750 euro (inclusief vlucht en hotel). Kijk voor meer informatie over het programma, de inschrijving en de voorwaarden op onze Engelstalige website www.integratedcare.org > Masterclasses > London, Primary and Integrated Care, 18-21 May 201

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen