Peter Hendriks nieuwe directeur privékliniek U-center

Array

Peter Hendriks (49) is aangesteld als directeur van U-center. Hij is per direct is hij verantwoordelijk voor de operationele zaken van de eerste en enige breedspectrumprivékliniek in Nederland.  De reden dat U-center een directeur Operations heeft aangesteld, is dat het de bezettingsgraad het afgelopen jaar sterk heeft zien toenemen. Hierdoor is besloten het logistieke en organisatorische deel van de werkzaamheden verder te structureren.

Over Peter Hendriks
Hendriks heeft na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Maastricht meerdere leidinggevende functies vervuld bij diverse grote bedrijven, als Yarden Uitvaartfaciliteiten, Hago Nederland en Compass Group.

Over U-center
U-center is de eerste en enige breedspectrumprivékliniek in Nederland voor professionele behandeling én nazorg van mensen met een depressie, verslaving (alcohol, drugs, medicatie, gokken), angst, burnout en/of trauma. De (BIG-geregistreerde) staf van U-center biedt een breed scala aan korte maar intensieve behandelingen. De samenwerking met de Faculteit Psychologie van Maastricht University levert U-center de nieuwste internationale wetenschappelijke inzichten. De ligging van de luxe accommodatie -in het Zuid-Limburgse heuvelland- garandeert herstelbevorderende rust en de vereiste privacy. Kijk voor meer informatie op www.U-center.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen