Website Ribiz / BIG-register volledig vernieuwd

0
9146

Op de website van Ribiz (http://www.ribiz.nl/) kon met tot voor kort het BIG-register worden geraadpleegd. Toen we vandaag de website bezochten, bleek deze op een ander adres te worden gehost en een hele nieuw layout te hebben. Bij navraag bleek de website al half januari onder handen te zijn genomen. Op deze site kunt nog steeds, zij het in een andere look en feel,  BIG-gerelateerde informatie opvragen over degenen die ingeschreven staan in het BIG-register (onder andere verpleegkundigen en artsen).

Het BIG-register is een onderdeel van het CIBG. Het CIBG is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Het CIBG is verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Zij doen er alles aan om de informatie op de website compleet, actueel, juist en toegankelijk te houden. De website voldoet dan ook aan de webrichtlijnen van de overheid. Wanneer u formulieren op de website van het BIG-register invult, wordt uw informatie vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor deze zijn verstrekt.

Heeft u een opmerking of vraag over de inhoud van de website van het BIG-register, neem dan contact op via info@cibg.nl. Zij behandelen uw e-mail binnen vijf werkdagen.

Hieronder treft u een overzicht aan van de hele website om u de weg weer even te wijzen.

Vorig artikelStamceltherapie voor patiënten met vaatlijden in de benen
Volgend artikelRIBIZ heet weer BIG-register
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.