Nog steeds schone Winterspelen

Array

De Olympische Winterspelen in Vancouver zijn behalve warm ook nog steeds schoon. Er zijn tot dusver 1511 dopingcontroles uitgevoerd en geen enkele sporter is betrapt op het gebruik van verboden middelen. Dat meldde het Internationaal Olympisch Comité zondag. ,,Dat is goed nieuws en verheugt ons zeer”, aldus een woordvoerder van het IOC.

In totaal zijn er 882 dopingcontroles kort voor aanvang van de Spelen uitgevoerd, waarvan 634 urine- en 248 bloedmonsters. Tijdens de Spelen zijn 629 dopingtests (530 urine- en 99 bloedmonsters) afgenomen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen