Compilatie van REshape op het Health Valley Event van 17 maart 2010 in Nijmegen

0
294

Where Health & Innovation meet…”, een ‘interactieve & informatieve ontmoetings- en netwerkdag voor professionals in de health sector in een korte film vastgelegd .REshape Spring 2010 werd samen met het Health Valley Event gehouden worden. In opdracht van REshape en Health Valley verzorgde Visuallstar in samenwerking met MedicalFacts de livestream en een compilatie van het event.  De film laat de ontmoetingen uit de wereld van zorg, bedrijfsleven en industrie zien en hoopt zorgverleners te stimuleren met zorg 2.0 aan de slag te gaan.

Korte impressie van REshape / Health Valley 17 maart Nijmegen from umcstradboud on Vimeo.

Compilatie REshape 2010 is een coproductie van  VisuallStar & MedicalFacts.

Deze geweldige foto’s werden gemaakt Punkmedia en kunnen ook als slideshow worden bekeken.


Video’s van de keynotes volgen spoedig.