Openbaar Ministerie laat klacht tegen kliniek in Bilthoven Berg en Bosch vallen

0
668

De familie van een 58-jarige kankerpatiente die kort na een behandeling in kliniek voor preventieve geneeskunde in Bilthoven Berg en Bosch overleed, is teleurgesteld dat de rechtszaak tegen de betrokken arts wordt geseponeerd. Dit laat de familie vanavond in Netwerk weten. De arts tegen wie het Openbaar Ministerie (OM) de aanklacht laat vallen, is de Italiaan Tullio Simoncini. Simoncini is ervan overtuigd dat kanker een schimmel is en behandeld kan worden met natriumbicarbonaat. De 58-jarige vrouw leed aan borstkanker en liet zich volgens haar partner eind 2007 in het Centrum voor Preventieve Geneeskunde Berg en Bosch een aantal keer inspuiten met dit natriumbicarbonaat. Ze overleed vlak na de behandeling.