Cheque van Rotary Club Lelystad voor MC|Zuiderzee

Array

Op donderdag 8 april heeft Ineke Sommer namens de Rotary Club Lelystad aan Loek Winter een cheque aangeboden van 2.000 euro. Met dit bedrag kan het ziekenhuis de workshop Goed Verzorgd Beter Gevoel aan blijven bieden.

Een goed verzorgd uiterlijk draagt bij aan het zelfvertrouwen. Dat is zo wanneer u gezond bent, maar zeker ook als u ziek of onder behandeling bent. Niemand wil er ziek uitzien. De Stichting Goed Verzorgd Beter Gevoel steunt mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging. Dit wordt gedaan door middel van workshops, individuele adviezen en het verstrekken van informatie en tips & adviezen aan zowel vrouwen als mannen.

Ook in het ziekenhuis in Lelystad bestaat al 25 jaar de mogelijkheid hier gratis gebruik van te maken. Voor een verwijzing kunt u terecht bij de oncologieverpleegkundige. De kosten worden gedeeltelijk door de behandelaar gesponsord en de meeste zorgverzekeraars nemen een stukje van de kosten voor hun rekening. De rest wordt betaald uit donaties. Wanneer uw zorgverzekeraar deze verzorging niet heeft opgenomen in de polisvoorwaarden, neemt u dan contact met ons op, zodat we het anders kunnen regelen.

Een prettig moment van ontspanning in een niet al te prettige tijd.

Meer informatie hierover vindt u in de folders die verkrijgbaar zijn in MC|Zuiderzee of op www.goedverzorgdbetergevoel.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen