MS Centrum verhuist naar Dekkerswald

0
208

Op 12 april opent het MS Centrum haar deuren in het Universitair Centrum voor Chronische Ziekten Dekkerswald. Patienten kunnen zich melden bij Ingang C. Het MS Centrum is in december vorig jaar samengegaan met afdeling Neurologie van het UMC St Radboud. Gezamenlijk vormen zij het derde academisch MS Centrum in Nederland.

De samenwerking biedt mogelijkheden om het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek op MS-gebied te verbreden en te verdiepen. Door de vestiging op het terrein van Dekkerswald, kan het MS Centrum kennis uitwisselen met andere afdelingen die ook chronische ziekten behandelen.

Website MS Centrum

Bron: UMC St Radboud

Vorig artikelLunchconcert kapel VUmc donderdag 15 april 12.15 – 12.45 uur
Volgend artikelOncologisch diëtist Jeanne Vogel krijgt Muntendamprijs 2010
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.