Nederlandse Laboratorium Site 10 jaar

Array

De Nederlandse Laboratorium Site (www.laboratorium.nl ) is hét trefpunt voor de Nederlandstalige laboratoriumwereld en bestaat dit jaar 10 jaar. Of u nu bezoeker, student, opleider, analist, laborant of werkgever bent, voor iedereen is er wat te vinden. Het doel van deze website is het uitwisselen van allerlei informatie uit de wereld van het biomedische en chemische laboratorium. De website is actief sinds 1 mei 2000 en heeft zo´n 1.500 bezoekers per dag.
Voor studenten en scholieren is er veel nieuws en informatie over de verschillende vakgebieden. Alle opleidingen, vakverenigingen, en vele leuke en interessante links. Er bestaat een gratis mogelijkheid voor uw stageverzoeken of meldingen.
Om het werk van de analist meer aandacht te geven en de MLO/HLO-studenten de mogelijkheid te bieden hun onderzoeksresultaten te presenteren, organiseert de Nederlandse Laboratorium Site jaarlijks De Laboratorium Studenten Prijs. Verder staat er elke maand een nieuwe prijsvraag klaar, met een leuke geldprijs voor de winnaar.
Voor werknemers en werkgevers zijn er de vacature en werkzoekenden services. Zeer scherpe tarieven voor een vaak (>75 %) succesvolle bemiddeling. Naast losse vacatures bieden we u ook interessante vacaturepakketten en maatwerkmogelijkheden. Combinatieopdrachten met De Nederlandse Onderzoekers Site (www.onderzoekers.nl) en De Nederlandse Assistenten Site (www.assistentensite.nl) mogelijk. Ook werken wij veel samen met werving- en selectiebureau´s uit deze vakgebieden.
Voor het adverteren op De Nederlandse Laboratorium Site zijn er ruimschoots mogelijkheden. Van een banner op onze homepage ,tot een vermelding van al uw bedrijfsgegevens in de rubriek Laboratorium Technologie, of een eigen subpagina voor onderwijsinstellingen die bij- en nascholing verzorgen op het gebied van laboratoriumtechnieken.
De Nederlandse Laboratorium Site is onderdeel van Vision @ Line B.V. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via [email protected].

Recente artikelen