Oud-directeur Icare Bart v. werkte alleen maar hard om veel geld te verdienen

Array

Oud-directeur van Icare, Bart V, vindt dat hij gestraft dreigt te worden omdat hij met hard werken geld probeerde te verdienen in de zorg. V. zei dit gisteren tijdens vijfde en tevens laatste dag van het proces in Assen.

Bart V., oud-directeru van Icare,  vindt dat hij gestraft dreigt te worden omdat hij met hard werken geld probeerde te verdienen in de zorg. Dat zei de oud-topman van thuiszorg Icare gisteren op de vijfde en laatste dag van het strafproces in Assen, waar zes jaar cel tegen hem is geeist wegens miljoenenfraude. Het Dagblad van het Noorden was aanwezig bij de zitting.

“Het is klip en klaar dat er geen concreet bewijs tegen mij is”, zo vond Bart V. “Het gaat alleen om suggesties en insinuaties. Natuurlijk, ik ben geen koorknaap. Maar nu lijkt het of ik gestraft word om de manier waarop ik omging met de knellende regels in de zorg. Ik heb mogelijkheden verkend en ben een stap verder gegaan waar anderen de streep zouden trekken.” De oud-topman. zei zelf dat hij graag veel geld verdiende. “Ik heb dag en nacht gewerkt om het goed te hebben.”

Donderdag 16 april hoorde de oud-topman zes jaar cel tegen hem geeist worden wegens miljoenenfraude. Zijn handlanger Johan B. waar 30 maanden tegen is geeist, vond het logisch dat je als ondernemer probeert de maximale winst te maken.

Oud-directeur van Icare, Bart V, vindt dat hij gestraft dreigt te worden omdat hij met hard werken geld probeerde te verdienen in de zorg. Dat meldt Dagblad van het Noorden.

V. zei dit gisteren tijdens vijfde en tevens laatste dag van het proces in Assen. Donderdag 16 april hoorde de oud-topman zes jaar cel tegen hem geeist worden wegens miljoenenfraude.

‘Geen concreet bewijs’

“Het is klip en klaar dat er geen concreet bewijs tegen mij is”, stelt V. volgens het dagblad. “Het gaat alleen om suggesties en insinuaties. Natuurlijk, ik ben geen koorknaap. Maar nu lijkt het of ik gestraft word om de manier waarop ik omging met de knellende regels in de zorg. Ik heb mogelijkheden verkend en ben een stap verder gegaan waar anderen de streep zouden trekken.”

Maximale winst

V. zei zelf dat hij graag veel geld verdiende en daar dag en nacht mee bezig was. Zijn handlanger Johan B. waar dertig maanden tegen is geeist, vond het logisch dat je als ondernemer probeert de maximale winst te maken.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen