Zorg voor Beter heeft subsidie beschikbaar voor zorgprojecten

Array
Heeft u een slim idee om de goede voorbeelden en kennis van Zorg voor Beter breed te verspreiden? ZonMw nodigt organisaties in de langdurende zorg uit hiervoor projectvoorstellen in te dienen. In totaal is 2 miljoen euro beschikbaar, het maximale subsidiebedrag per projectvoorstel is € 50.000 euro. De maximale looptijd voor een project is 9 maanden. U kunt een voorstel indienen tot uiterlijk 27 mei 2010.Voorstellen moeten gericht zijn op het verspreiden, implementeren en borgen van succesvolle werkwijzen en instrumenten die kwaliteitsverbetering en innovatie in de langdurende zorg ondersteunen. Het programma gaat hierbij uit van actuele richtlijnen en best practices op de onderwerpen:

Wie kunnen indienen?

Samenwerkingsverbanden van zorginstellingen, MBO-/HBO-opleidingen en organisaties voor bij- en nascholing, clientenorganisaties, beroepsorganisaties en kennisinstituten in de langdurende zorg. Het gaat om de gehandicaptenzorg, langdurende geestelijke gezondheidszorg, verpleging, verzorging en thuiszorg.

Meer informatie

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen