MedicalFacts staat in de lijst beste website van HP de Tijd

0
479
Vandaag ging de telefoon. Het was Jolanda Clement van iSOFT. Ze meldde me dat we in de dubbeldikke special van HP/De Tijd over internet stonden. Dat moest ik natuurlijk zien. Ben gelijk even naar de winkel gefietst en heb er een paar gekocht. En ja hoor….. een prominente plek voor MedicalFacts op pagina 71 en 72.
Verder in de Internetspecial van HP/De Tijd.o.a. over de mooiste literaire blogs, google-terreur, internetdaten, protretten van Sargasso, Klokkenluider, Frontaal Naakt en Nu.nl en wat achtergrond artikelen intervies, vergeten hypes en de vraag of de krant internet wel overleefd.
Morgen maar eens op mijn gemak lezen.

Klik op afbeelding om te vergroten

Vorig artikelOpvallend veel farmaceuten in lijst Beste Werkgevers van Nederland 2010
Volgend artikelFilm: PGB: Zorg in eigen beheer
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.