Lekker eten en gezond afvallen met Mathijs Vrieze

Array

Als kok en persoon met een verleden met overgewicht heeft Mathijs Vrieze zijn ervaringen verwerkt in zijn afslankkookboek “Lekker eten en gezonder afvallen“. In dit afslank kookboek laat Mathijs Vrieze zien dat gezond leven gemakkelijk en vooral lekker kan zijn! Het geheim zit in de verrassende keuzemogelijkheden van de uitgebalanceerde menusamenstellingen die naast gezond ook nog eens heel lekker zijn. Lekker eten en gezonder afvallen biedt 16 seizoensgebonden weekmenu’s en méér dan 100 recepten, eetweetjes, motivatietips en informatie om een gezond voedingspatroon aan te leren. Alleen zó bereik je een gezond gewicht, een leven lang. Dit boek is een must voor iedereen die verantwoord wil afslanken, fit wil zijn en er fantastisch uit wil zien. In dit afslank kookboek laat Mathijs Vrieze zien dat gezond leven gemakkelijk en vooral lekker kan zijn! Het geheim zit in de verrassende keuzemogelijkheden van de uitgebalanceerde menusamenstellingen die naast gezond ook nog heel lekker zijn.

Voor elk seizoen zijn vier weekmenu’s en vier weekrecepten opgenomen en aan het eind nog extra recepten met vermelding van de voedingswaarde en het aantal kcalorieen per portie. Dat is ook het mooie aan Mathijs’ boek:  de variatie. Elke dag is anders, elke week is anders en elk seizoen anders. Daarom is het zo goed vol te houden.

Het boek bevat zinvolle informatie om op een goede manier af te vallen, geeft gevarieerde recepten, wel met gebruik van een groot aantal merkartikelen. Mathijs Vrieze heeft een passie voor lekker en gezond eten en doet veel denken aan Jamie Oliver. Mathijs is de heeft inmiddels twee  boeken geschreven:  ‘Lekker en gezond koken met Mathijs’ en ‘Lekker en gezonder afvallen’ en bracht hij een kook DVD uit . Daarnaast is hij presentator van kookprogramma’s op RTL4.

NU EXTRA VOORDEEL HET SPECIALE MATHIJS VRIEZE PAKKET
Combi-pack Lekker eten en gezonder afvallen en Lekker en gezond  koken met MathijsActie combipack kookBOEK 1 + kookBOEK 2 van € 34,90 voor € 24,95:

“Lekker eten en gezonder afvallen” van (tv)kok en schrijver Mathijs Vrieze, biedt 16 seizoengebonden weekmenu’s en meer dan 100 gezonde recepten, eetweetjes, motivatietips en informatie om een geziond voedingspatroon aan te leren.

Nu samengebundeld met de bestseller van Mathijs Vrieze “Lekker en gezond koken met Mathijs”.
Een gezellig lifestyle kookboek met meer dan 100 gezonde recepten, workshops en afslanktips.

Lekker eten en gezonder afvallen
Lekker eten en gezonder afvallen
Mathijs Vrieze

ISBN 9789081302418  |  Prijs: 15,95

Lekker en gezond koken met Mathijs
Lekker en gezond koken met Mathijs
Mathijs Vrieze
:
ISBN 9789081302432  |  Prijs: 18,95

Lekker en gezond koken met Mathijs - dvd
Lekker en gezond koken met Mathijs – (DVD)
Mathijs Vrieze
:
ISBN 9789081302463  |  Prijs: € 12,95
Meer info over m’n kookDVD

http://mathijsvrieze.hyves.nl
http://twitter.com/mathijsvrieze

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen