Bekladde gevel Artsen zonder Grenzen

‘Artsen genoeg in Afrika’, ‘Medische noodhulp is weggegooid geld’. Deze leuzen zijn vandaag te lezen op de gevel van het kantoor van de medische noodhulporganisatie Artsen zonder Grenzen. Het geeft de verdeeldheid die op dit moment in de Nederlandse samenleving heerst aan. Uit een vandaag verschenen onderzoek van Maurice de Hond, uitgevoerd in opdracht van AzG, blijkt dat meer dan 50 procent van de Nederlanders twijfelt aan het nut van hulp aan derdewereldlanden. Artsen zonder Grenzen vraagt díe mensen mee te helpen een tegengeluid te laten horen. Dat kunnen zij doen door vanaf vandaag via de speciale website ikhelp.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen