Synovate Healthcare krijgt enorme impuls

Met de overname van een groot deel van de mensen en activiteiten van Firm United Healthcare heeft Synovate in Nederland een belangrijke stap gezet bij de verdere uitbouw van haar positie op de Healthcare-markt.

Firm United Healthcare (FUH) is een professioneel adviesbedrijf dat zich in de 15 jaar van haar bestaan heeft gespecialiseerd in de ondersteuning van organisaties die actief zijn op het terrein van gezondheid. FUH is gespecialiseerd in marktonderzoek, marketing en communicatie.

Beide partijen zijn enthousiast over de mogelijkheden om synergetische voordelen te realiseren. FUH brengt daarbij een sterke reputatie in, naast een geweldige hoeveelheid expertise en marktkennis die gekoppeld worden aan de schaalvoordelen van Synovate. Het uitgebreide arsenaal aan marktonderzoekdiensten en de internationale Healthcare-activiteiten van Synovate worden door de FUH-medewerkers als een ‘candy store’ gekwalificeerd.

Per 1 mei zal het nieuwe Synovate Healthcare-team vanuit Synovate’s Nederlandse kantoor in Amsterdam gaan werken, onder leiding van practice head Coen Persijn

Bron: Synovate

Vorig artikelApothekers komen zorgplicht na, Univé-UVIT niet
Volgend artikelAmbulance en kraampakketten voor kinderziekenhuis in Port au Prince Haïti
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.