Ouders Melissa bedanken hun arts voor niertransplantatie

Bijna 11.000 Nederlanders bedanken hun zorgverlener
Melissa Aksu is een meisje van 4 jaar oud en heeft vanaf haar geboorte een ernstige nierziekte. Zij ging 4 dagen per week naar het ziekenhuis voor dialyse. Een niertransplantatie was dan ook hard nodig. Vorig jaar heeft ze deze transplantatie gehad en gaat inmiddels nog 1 dag per maand naar het ziekenhuis. In deze heftige tijd hebben Melissa en haar ouders een bijzondere band opgebouwd met Eiske Dorresteijn, arts van het Sophia Kinderziekenhuis.

Op woensdag 12 mei is het de internationale dag van de verpleging. PGGM besteedt het vijfde jaar op rij aandacht aan deze dag. De afgelopen weken heeft PGGM heel Nederland opgeroepen om zijn of haar favoriete zorgverlener te bedanken. Er zijn bijna 11.000 bedankjes binnengekomen. De ouders van Melissa Aksu zullen op vrijdag 7 mei als voorbeeld voor heel Nederland hun arts bedanken met een groot wit hart. Dat witte hart staat symbool voor deze actie.